SUBÜ'lü aşçı adayından uluslararası yarışmada 2'incilik
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencisi, 18. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri etkinliğinde 2'inci olarak gümüş madalya kazandı.
Yayınlanma :
30.12.2021 12:06
Güncelleme :
30.12.2021 12:12
SUBÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencisi İrem Karahan, Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) ile Dünya Şefler Birliği (WACS) iş birliğiyle Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen 18. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri etkinliğine katıldı. Karahan, Türkiye'nin en büyük gastronomi yarışmalarının düzenlendiği etkinlikte 'Üniversite Ana Yemek' kategorisinde yarışarak 2'inci olarak gümüş madalya kazandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: