Kursiyerler Bodrum'dan madalyalar ile döndü
Bodrum Acı Ot Festivali kapsamında düzenlenen yöresel yemek yarışmasında Menteşe Mutfak Kültürü Atölyesinin Kursiyerlerinden Senanur Erenkaya otlu tavuk yemeği ile altın madalya, Afet Sarıtaç keşkek yemeği ile gümüş madalya ve Canan Keskin ısırgan otu tatlısı ile bronz madalya kazandılar.
Yayınlanma :
14.03.2022 16:32
Güncelleme :
14.03.2022 16:36
Yarışma sonucunda dereceye giren kursiyerler, Şef Timur Kocabıçak ve kursiyer arkadaşları ile birlikte Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş'ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette kursiyerleri tebrik eden Başkan Gümüş, "Menteşe Mutfak Kültürü Atölyemizi kurmaktaki amacımız bölgemizin mutfak kültürünü tanıtarak gastronomi turizmi potansiyelimizi arttırmaktı. Bodrum Acı Ot Festivalinde kurulan standımız ile bölgesel yemeklerimiz ve mutfak kültürümüz tanıtıldı. Kursiyerlerimiz düzenlenen yemek yarışmasında 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya kazanarak atölyemizin başarısını, kendilerinin de ne kadar usta birer aşçı olduklarını da göstermiş oldular. Dereceye giren kursiyerlerimizi ve şefleri Timur Kocabıçak'ı tebrik ediyorum" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: