"Gıda Kaynaklı Tehlikelere Dikkat" konferansı düzenlendi
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu tarafından "Gıda Kaynaklı Tehlikelere Dikkat" adlı konferans düzenlendi.
Yayınlanma :
01.06.2022 16:08
Güncelleme :
01.06.2022 16:12
MYO Müdürü Prof. Dr. Nevcihan Gürsoy'un konuşmacı olduğu, Suşehri Öğretmenevi Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansa Suşehri İlçe Emniyet Müdürü Erkin Kürk, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Prof. Dr. Gürsoy gıda kaynaklı tehlikelere dikkat çekerek, "Son yıllarda gıda üretim, işleme ve tüketim sürecinde yaşanılan değişiklikler gıda zincirindeki uygulama aşamalarının uzamasına neden olmaktadır. Bu durum gıdalarda daha önce var olan tehlikelerin şiddetinin artmasına veya daha önce var olmayan yeni tehlikelerin ortaya çıkmasına neden olmaktadır." İfadelerini kullandı.
Gıda kaynaklı tehlikelerin nasıl önlenebileceği anlatan Prof. Dr. Gürsoy, "Gıda kaynaklı tehlikelerin önlenmesi, tüm gıda zincirinde yasal limitlerin dikkatle uygulanması, denetlenmesi, daha fazla izlenebilir ve sürdürülebilir gıda üretimi ile mümkün olabilecektir." Şeklinde konuştu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: