Gastronomi dünyasının önemli isimlerini bir araya getiren etkinlik başlıyor
Beykent Üniversitesi tarafından organize edilen 'Gastronomi Buluşması' etkinliğinin bu yıl 5'incisi düzenleniyor. Tüm üniversite öğrencilerinin katılımına açık olan etkinliğin teması "Hatay Mutfak Kültürü ve Lezzetleri" olarak belirlendi.
Yayınlanma :
11.05.2022 15:43
Güncelleme :
11.05.2022 15:45
5'inci Gastronomi Buluşması etkinliği 17 Mayıs tarihinde başlıyor. Beykent Üniversitesi tarafından düzenlenen etkinlik üniversitenin Hadımköy Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek. Temasının "Hatay Mutfak Kültürü ve Lezzetleri" olarak belirlendiği 5'inci Gastronomi Buluşması etkinliğine ise tüm üniversite öğrencileri katılabiliyor.
Gastronomi dünyasının önemli isimlerinin bir araya geleceği etkinlikte, Hatay mutfağının lezzetleri sunulacak. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı, Gastronomi Kulübü ve Aşçılık Kulübü tarafından organize edilen 5'inci Gastronomi Buluşması'na katılacak isimler ise şu şekilde:
Doç. Dr. Lütfü Savaş - Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı (I. Oturum)
Musa Eskiocak - Hatay Expo Genel Sekreter Yardımcısı (I. Oturum)
İpek Aslan - Unesco Gastronomi Evi Müdürü (I. Oturum)
Nadir Güllü - Güllüoğlu Baklavaları Sahibi (II. Oturum)
Nuri Develi - Develi Restoranları Yönetim Kurulu Üyesi / TURYİT Yönetim Kurulu Üyesi (II. Oturum)
Özay Akar - Radisson Blu Şişli Yiyecek-İçecek Direktörü (III. Oturum)
Umut Karakuş - Muutto Restoran Kurucu Şefi (III. Oturum)
Mehmet Faruk Yardımcı - JW Mariot Marmara Sea Mutfak Şefi (III. Oturum)
Müge Ergül - Tutti Restoran Kurucu Şefi (III. Oturum)
Yasemin Ataman - Unilever Şef (IV. Oturum)
Mihta Yıldırımtaş - Morini Restoran Mutfak Şefi (IV. Oturum)
Murat Aslan - Big Chefs Mutfak Koordinatörü (IV. Oturum)
Gastronomi Bölümü ve Aşçılık Programı Mezun 1'er Öğrenci (IV. Oturum)
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: