Diyetisyenler günü Avrasya Üniversitesinde kutlandı
Avrasya Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü ve Beslenme ve Diyetetik Kulübü Diyetisyenler gününde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.
Yayınlanma :
07.06.2022 17:02
Güncelleme :
07.06.2022 17:09
Ömer Yıldız Yerleşkesinde Dr. Öğr. Üyesi Tuğba Mazlum Şen, Dr. Öğr. Üyesi Ahu Reis, Öğr. Gör. Nurseda Hatunoğlu ve Arş. Gör. Gülşah Sağlam tarafından organize edilen etkinliğe Rektör Vekili Prof. Dr. Gülay Yeginoğlu da katıldı.
Söyleşide Türkiye Diyetisyenler Derneği Trabzon Temsilcisi Uzm. Dyt. Osman Zeki Kahraman, "21. Yüzyılın en gözde meslekleri arasında en başta diyetisyen, odyolog, fizyoterapistlik gelmektedir" dedi.
Avrasya Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü 2020 mezunlarından Dyt. Bengisu Kabataş öğrencilik ve meslek hayatından bahsetti. Kabataş, konuşmasında "Mevcut mesleki konumumu Avrasya Üniversitesi'nde aldığım eğitim ve çeşitli kurumlarda yaptığım stajlara borçluyum" diye konuştu.
Söyleşi sonrası 6 Haziran Diyetisyenler Gününün anlam ve önemini belirtmek üzere beslenme ve diyetetik öğrencilerinin kalori değerlerini hesapladıkları fit tarifler, çeşitli ev ikramları, meyveler ve hediyeler ile kutlandı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: