'Beyti sarma' hem göze hem mideye hitap ediyor, talep her gün artıyor
Adanalı kebapçı Cihangir Korkmaz, 'beyti sarma' ile hem göze hem mideye hitap ediyor.
Yayınlanma :
27.04.2022 11:13
Güncelleme :
27.04.2022 11:18
Adana'daki Cihangir Kebap'ın sahibi Cihangir Korkmaz, farklılık için alternatif kebaplar yapmak istedi. Adana Kebap'a sarımsak ve maydanoz eklenerek yapılan beyti kebabı farklı şekilde sunmak için çabalayan Korkmaz, 'Beyti sarmayı yaptı. Soslu lavaş ekmek arasında ızgarada pişen beyti sarma üzerine tereyağı yanında da yoğurt ile servis ediliyor. Hem göze hem mideye hitap eden beyti sarma, müşterilerden tam not almasının yanı sıra yoğun ilgi de görüyor.
Cihangir Korkmaz, talebin şuanda çok güzel olduğunu ifade ederek, "Tereyağının verdiği haz ile beyti inanılmaz bir lezzet kazanıyor. Şuanda günlük 20-30 porsiyon satılıyor. Beyti sarma yeni bir lezzet olmasına rağmen talep her geçen gün artıyor. Yaz mevsiminin gelmesiyle talebin daha da artacağına inanıyorum" diye konuştu.
Beyti sarmayı yemek için şehir dışından gelen Nur Tunçsoy, "Sosyal medyadan gördüm, herkese tavsiye ederim. Çok lezzetliydi. Kesinlikle denenmesi gereken bir lezzet" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: