Balıkçı Kenan'dan iftarda balık tavsiyesi
Beylikdüzü'nde esnaf olan balıkçı Kenan Balcı, balığın hem doyurucu, hem de zinde tutucu özelliğine dikkat çekerek, "Ramazan'da sofralardan balığı eksik etmeyelim" dedi.
Yayınlanma :
20.04.2022 09:30
Güncelleme :
20.04.2022 09:33
Beylikdüzü'nde esnaf olan balıkçı Kenan Balcı, Ramazan'da iftarda balık yemenin faydalarını anlattı. Ramazan ayında insanların uzun süre aç kaldığı için halsizleştiğini söyleyen Balcı, balığın zinde, tok tuttuğunu ve besin değerinin de yüksek olduğunu belirtti. Kenan Balcı, iftarda levrek, çupra gibi balıkların buğulama veya ızgara olarak da kolaylıkla pişirilebileceğini ifade etti.
"Ramazan'da sofralardan balığı eksik etmeyelim"
Ramazan ayında balık yemeği tavsiye ettiğini söyleyen Kenan Balcı, "On bir ayın sultanı Ramazan geldi, hoş geldi. Ramazan ayında insanlar uzun süre aç kaldığında halsizleşiyor ve kendilerini yorgun hissediyorlar. Ramazan'da balık hem zinde tutar hem de tok tutar. O yüzden Ramazan'da sofralardan balığı eksik etmeyelim. Sağlıklı bir besin, içinde katkı maddesi yok ve besin değeri çok yüksektir. Herkes evinde levrek, çupra, ızgara, buğulama yapabilir" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: