YENİ TOYOTA CENTURY SUV, ÖNCÜSÜZ LÜKSÜ TEMSİL EDİYOR

Toyota, benzersiz tasarımı ve lüks donanımıyla öne çıkan "Century" isimli SUV'unu tanıttı. Araç, ayda sadece 30 adet üretilecek ve 170 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Toyota Century, bugüne dek bildiğiniz tüm Toyota otomobillerinden farklı bir görünüme sahip olan bir SUV. Rolls-Royce'a benzer tasarımıyla dikkat çeken otomobilde, parçalı farlar, lüks bir ızgara ve bu ızgaranın üzerine yerleştirilmiş özel bir logo bulunuyor. Sürgü kapılar ve çok renkli yapı, bu otomobilin ne kadar benzersiz olduğunu vurgulamaya yardımcı oluyor. Merak edenler için; aracın 5.205 mm uzunluk, 1.990 mm genişlik, 1.805 mm yükseklik ve 2.950 mm dingil mesafesine sahip.

Otomobilin arka kısmında da ön kısımdaki parçalı aydınlatmaya benzer bir tasarım görüyoruz. Ön kısımdan daha az gösterişli olan arka bölümde, iri puntolar ve boşluklarla yazılmış Century ibaresini görüyoruz. Bu kadar lüks bir otomobilde kişiselleştirme olmazsa olmazlardan. Toyota, ayda sadece 30 adet üreteceği Century için sınırsız özelleştirme seçeneği sunuyor. Sürücüler kumaşları, kumaşların dikildiği ip rengini, jantları, gövde boyasını, kısacası hayal edebileceğiniz her detayı değiştirme imkanına sahip olacaklar.