Kaybolan Helikopterden Kötü Haber Geldi

İtalya'nın Emilia-Romagna Bölgeleri arasında kaybolan helikopterden kötü haber geldi. İçinde 7 kişinin kişinin olduğu helikopterde 4'ü Türk 1'i yabancı 5 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Olayla İlgili çarpıcı gerçekler haberin detayında.

İtalyan'nın Toskana ve Emilia-Romagna Bölgelerinde radardan kaybolan kargo helikopterinden gelen haber yürekleri dağladı. Tassignano Havaalanı'ndan 09:30'da havalanan Agusta Koala ''AW119'' tipi helikopter kısa süre sonra Pievelago kenti yakınlarında radardan çıktığı öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre 6 yolcu ve 1 pilot bulunan helikopterdeki kişileri 4'nün Eczabaşı çalışanı olduğu Eczacıbaşı yaptığı açıklamasında dile getirmişti.

Vefat eden Türklerin isimleri de belli oldu: Eczacıbaşı Holding'e bağlı Altınova'daki İpek Kâğıt Fabrikası Müdürü Arif Cez, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Manisa Yatırım Projeleri Müdürü Serhat Kenar, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Şirketi Fabrikalar Direktörü Altuğ Erbil ve Yatırım Projeleri Müdürü İlker Uçak.

Edinilen bir diğer bilgi ise  helikopterde bulunan 
Lübnanlı mühendisin helikopterin içinden oğluna bir video gönderdiği üzerine.
Bulunmalarındaki en büyük etken ise helikopterde bulunan vatandaşların telefon sinyallerinin takip edilmesi yönünde olduğu.

Yerel halktan gelen bilgiler ise helkopterin havalandığı saatte hava koşullarının seyahat için uygun olmadığı yönünde bilgisi geçildi.

Helikopterin düştüğü bölgede yoğun yağış ve dolu fırtınasının olduğu açıklandı.



 

italya eczacıbaşı haber gündem asayiş sondakika tv48