Film Yapımcısı Suç Uydurma İddiasıyla Gözaltına Alındı

Bodrum'da aracı ile seyir halindeyken saldırıya uğradığını iddia eden yapımcı Sertuğ A. karakola giderek şikayetçi olmuştu. Sertuğ A., karakolda elinden swap örneği alınmasını reddetti.

Bodrum'da aracı ile seyir halindeyken saldırıya uğradığını iddia eden yapımcı 49 yaşındaki Sertuğ A. karakola giderek şikayetçi olmuştu. Sertuğ A., karakolda elinden swap örneği alınmasını reddetti. 

Bazı yayın kuruluşlarının haberine göre “Veryansın TV programcılarından Serkan Öz, Paramount Otel’e ilişkin haber kaynağı S.A.’dan edindiği bilgileri paylaştıktan sonra tehdit mesajları almaya başladı. Bir süre sonra kendisi de tehdit mesajları alan S.A., silahlı saldırıya uğradı.” şeklinde haber yapılmıştı.

Jandarmaya yaptığı şikayetin ardından Sertuğ A.’nın Göltürkbükü Jandarma Karakol Komutanlığı ve JASAT’ın olay yerinde yaptığı inceleme sonucunda; aracın sağ arka kapı kapısında bir adet mermi giriş ve çıkış izi tespit edildi. 

Yapımcı Sertuğ A.  olaydan önce emniyete yaptığı başvuruda 3 adet ruhsatlı silah bulundurma talebinde bulunduğu orataya çıktı. Yapılan incelemelerin ardından ruhsatlı silahlardan bir tanesinin mermi kovanı ile uyumlu olduğu anlaşılan 3 adet boş kovan olay yerine yakın ormanlık alanda bulundu. 

bodum tv48 yapımcı sertuğ sertuğ A milas asayiş gündem