ADÜ'de 'Çanakkale Menüsü' öğrencilere ikram edildi
18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle şehitleri anmak ve o günleri hatırlamak amacıyla Çanakkale Savaşı sırasında yemek listesinde yer alan çorba, hoşaf ve çavdar ekmeğinden oluşan menü ADÜ'lü öğrencilere ikram edildi.
Yayınlanma :
18.03.2022 16:48
Güncelleme :
18.03.2022 16:54
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) merkez yemekhanesinde gerçekleşen programa ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın'ın yanı sıra Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Gökdaş, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkan v. Faruk Uludağlı da katılarak öğrenciler ile birlikte yemek yedi.
Çanakkale Zaferinin 107. yıl dönümünde Türk Milleti'nin büyük bir gurur yaşadığını ifade eden ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Aydın; "Çanakkale, tarihi şanlı zaferlerle dolu bir milletin asırlık uykusundan uyandığı, küllerinden yeniden doğduğu, birlik ve beraberlik ruhunu abideleştirdiği topraklardır. Çanakkale, yedi düvele meydan okuyan dönemin en modern ordularını dize getiren tarihin akışını değiştiren ecdadımızın yazdığı şanlı bir destandır" dedi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: