YETKİLİLERE SESİNİ DUYURMAK İSTİYOR " EVİMİ BAŞIMA YIKACAKLAR"

Muğla'nın Marmaris ilçesi Hisarönü Mahallesi Değirmenyanı Çayırova Küme evleri no 191-193 da kendi arazisinde ikamet eden bir vatandaş ihbar hattımıza ulaşıp yetkililere seslendi.

"Yağmurun altında beni evsiz bıraktılar"

Depremden dolayı İstanbul'dan Bodrum'a gelen ve kendi arazisinde yaptığı tek katlı ev ile hayatını sürdüren bir vatandaş bu sabah saatlerinde adeta kabus yaşadı. İhbar hattımıza ulaşıp buradan yetkililere sesini duyurmak istediğini belirten ev sakini bize ilettiği videoda"Yağmurun altında beni evsiz bıraktılar. Bütün eşyamı yağmurun altına koydular üstüne naylon koydular o da çöp! İstanbul'dan depremden kaçtım geldim buraya. Kendime tek katlı bir ev yaptım bütün maliyetimi buraya gömdüm" ifadelerini kullandı. 

"Ne yapacağımızı bilemiyoruz"

Vatandaş sözlerine "Hiçbir şekilde kimse kendi arazime yapmış olduğum evi hor görmüyor, ne yapacağımızı bilemiyoruz, şaşırdık kaldık. Bütün eşyam dışarıda, şakır şakır yağmur yağıyor. Yağmurlu bir günde gelip burayı yıkacağız diye diretiyorlar. Her şeyimi dışarıya atıllar bütün birikimim bu yaşıma kadar yaptığım her şey çöp!" şeklinde devam etti.

"Evimi başıma yıkacaklar!"

Ev sahibi "Kendi arazime yaptığım tek katlı evi bile bu yağmurlu havada tüm eşyalarımı atmak suretiyle Belediye ekipleri yıkmaya kalkıyor. Bütün Türkiye'de ev yokluğu, ev kıtlığı varken depremzedelere bu kadar ev ev diye direnirken benim evimi başıma yıkacaklar!" iddialardında bulundu.

Mağdur olduğunu ifade eden ev sahibi buradan yetkililere seslenerek yıkım işlemlerinin bir an önce durdurulmasını istiyor.

Muğla Marmaris