YALI ÇAPKINI DİZİSİNİN SEZON FİNALİ TARİHİ BELLİ OLDU

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in yer aldığı 'Yalı Çapkını' dizisinin final tarihi belli oldu.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı 'Yalı Çapkını' dizisi, 8 bölüm sonra sezon finali yapacak.

Dizinin yirmi sekizinci bölümü, 14 Nisan Cuma akşamı hem Total hem AB hem de ABC1 kategorilerinde birinci sırada yer aldı ve en çok izlenen yapım oldu.

Star TV yönetimi, dizinin reytinglerinin iyi olması nedeniyle bir sezon daha devam kararı aldı. Dizi, eylül ayında yeni bölümleriyle tekrar ekranda olacak. Başarılı oyuncu kadrosu ve ilgi çekici senaryosuyla dikkat çeken 'Yalı Çapkını' dizisi, izleyiciler tarafından yoğun ilgi görüyor ve merakla takip ediliyor.

 

YALI ÇAPKINI DİZİSİNİN KONUSU

'Yalı Çapkını', İstanbul Boğazı'nın güzellikleri eşliğinde, yalıda yaşayan bir ailenin hikayesini konu ediyor. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un yer aldığı dizi, aile içi ilişkiler, aşk, entrika ve rekabeti konu alıyor.

Dizide, yalının varisi olan ve ailenin lideri olarak kabul edilen Tarık Bey'in (Çetin Tekindor) hayatı, ailesinin ve yakın çevresinin hayatlarına entegre olmaya çalışan genç avukat Ayşe (Afra Saraçoğlu) ile kesişiyor. Ayşe, Tarık Bey'in oğlu Ege (Mert Ramazan Demir) ile de yakınlaşıyor ve romantik bir ilişki yaşamaya başlıyor. Ancak aile içinde yaşanan çekişmeler ve sırlar, ilişkileri zorlaştırıyor.

Dizi, İstanbul'un tarihi ve kültürel değerlerine de yer vererek izleyicilere görsel bir şölen sunuyor.

Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir Çetin Tekindor Yalı Çapkını İstanbul Dizi tarih kültür