Trump'a büyük şok! İfadeye çağrıldı!

İki gün önce Florida'daki konutuna FBI taradından baskın yapılan eski ABD Başkanı Donald Trump, New York Başsavcılığı'nda ifade veriyor.

Mavi bir takım elbise giyen ve kırmızı kravat takan eski ABD Başkanı, Mar-a-Lago'daki ikametgahının FBI tarafından ayrı bir soruşturmayla ilgili olarak basılmasından iki gün sonra New York Başsavcısı Letitia James'in sorgulamasıyla yüzleşmek üzere Trump Tower'dan ayrılırken görüntülendi. Sahibi olduğu Trump Tower'dan çıkarken kendisini bekleyen gazetecilere el sallayan Trump, etrafındaki gizli servis ve özel korumalardan oluşan geniş güvenlik ekibi ile Başsavcılığa hareket etti.

Soruşturmayı yürüten New York Başsavcısı Letitia James'in ofisine ulaşan Trump, ifade vermeyi sürdürüyor. New York Başsavcısı Letitia James, Trump Organization isimli şirkete ait gökdelenler ve golf sahaları gibi varlıkların değerinin 10 yıldan fazla süredir finansal tablolara yanlış yansıtılarak vergi kaçırıldığını iddia ettiği soruşturma kapsamında Trump ve çocuklarını ifade vermeye çağırmıştı.