Petek Dinçöz'ün nişanlısı bakın kim çıktı

Mart ayında 8 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Petek Dinçöz'ün geçtiğimiz günlerde nişanlandığı Nida Büyükbayraktar, çocukluk aşkı çıktı

Petek Dinçöz'ün nişanlısı bakın kim çıktı

 

Mart ayında 8 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Petek Dinçöz'ün geçtiğimiz günlerde nişanlandığı Nida Büyükbayraktar, çocukluk aşkı çıktı. Sosyal medya hesabından 17 yaşındayken Büyükbayraktar ile çektirdiği bir fotoğrafı yayınlayan Dinçöz, "Bizimkisi bir aşk hikayesi" notunu düştü.

 

Mart ayında 8 yıllık eşinden boşanan Petek Dinçöz, geçtiğimiz günlerde Nida Büyükbayraktar ile nişanlandı. Dinçöz'ün nişanlısının çocukluk aşkı olduğu öğrenildi.

Özel hayatıyla ilgili bu zamana kadar hiç paylaşım yapmayan ünlü isim, Instagram hesabından nişan yüzükleriyle bir fotoğraf paylaşarak "Mutlu bir yuva kurmak için attığımız ilk adımımız hayırlı olsun, Rabbim bizi birbirimizden hiç ayırmasın" notunu düştü.

Bugün Instagram hesabından yeni bir paylaşım yapan Dinçöz, Büyükbayraktar'ın çocukluk aşkı olduğunu ilan etti. Nişanlısıyla yıllar önce çektirdiği bir fotoğrafı yayınlayan Dinçöz, "Ben 17 yaşında sen 26 yaşında. Bizimkisi bir aşk hikayesi" dedi.