ÖZGÜR ÖZEL ''2019'A GÖRE GERİYE GİDEN 3 İSİM VAR'' DEDİ! O İSİMLER ARASINDA OSMAN GÜRÜN DE VAR

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçim hazırlıkları kapsamında yaptırdığı anketlere dayanarak, ''2019'a göre geriye giden 3 isim var'' açıklamasında bulundu. Özel, isim vermezken, başkent kulislerinde bu belediyelerin İzmir, Muğla ve Hatay olduğu iddia ediliyor.

Meclis'teki makamında gazetecilerle buluşan Özel, 2024 yerel seçimleriyle ilgili çarpıcı bir değerlendirmede bulundu. CHP'nin elindeki 11 büyükşehir belediyesinden sadece üçünün 2019'daki seçim sonuçlarına göre geriye gittiğini belirten Özel, Ankara ve İstanbul'da bir sorun yaşamadıklarını ifade etti. Özel, bu üç şehir dışında kalan 8 büyükşehirde anket yapılacağını açıkladı.

 

"3 BÜYÜKŞEHİRDE GERİYE GİDİŞ VAR"

Özel'in isim vermediği ancak geriye gittiği öne sürülen belediyelerin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş olduğu konuşuluyor.

CHP'nin elinde bulunan 11 büyükşehir belediyesi şunlar: Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Eskişehir, Hatay, İstanbul, İzmir, Mersin, Muğla ve Tekirdağ.