Muğla MHP Teşkilatı Milletvekili Adaylarını Tanıttı!

Muğla MHP Teşkilatı Milletvekili Adayları tanıtım toplantısı düzenledi.

Muğla MHP Teşkilatı Milletvekili Adayları tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıda Muğla MHP İl Başkanı Oğuz Akarfırat açıklamalarda bulundu. Akarfırat'ın açıklaması şöyle: "

                   

Mensubu Olmaktan Gurur Duyduğum Mi̇lli̇yetçi̇ Hareket Parti̇si̇ni̇n Devleti̇ Ve Mi̇lleti̇yle, Herşeyden Önce Türki̇ye Sloganiyla Yola Çıktığımız 28. Dönem Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısına Hoş Geldiniz Sefalar Getirdiniz.

 Bu Salonu Dolduran Tüm Gönüldaşlarıma  ,2023 Lider Ülke Türkiye Yolunda Emin Adımlarla Ilerleyen Ve Tüm Dünyanın Hayranlıkla Izlediği Yeni Yüzyılın Tarihe Türk Mührünün Vurulacağını Defaten Söyleyen Sayın Bilge Liderim Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanım Sayın Doktor Devlet Bahçelinin Selamlarını Getirdim Hepinize.      

Bu Salonu Şereflendiren Siz Değerli Gönüldaşlarımızın Ne Istediğini Biz Çok İyi̇ Biliyoruz.

Emperyalist Güçlerin Bir Araya Getirdiği, Aslında Fikriyatta Doku Uyuşmazlığı Olan, Masa Altından Birbirine Tekme Atan Ama Kendilerini Komuta Eden Ellere Ses Çıkartamayan ’feto Ve Pkk ‘ile Arasına Mesafe Koyamayan Zillet Ittifakı Ile, Her Manada Güçlenen Ve Bölgesine Her Manada Hakim Olan, Dünyadaki Tüm Ülkelerin Bile Takip Etmekte Zorlandığı Gün Be Gün Büyüyen Ve Gelişen Bir Ülke Var, Işte Bu Gücün En Önemli Sebebi 15 Temmuz Günü Mana Bulan,  Isim Önderliğini Sayın Genel Başkanımızın Yaptığı Cumhur İttifakı’nın Ta Kendisidir…

Kimin Kimle Yol Arkadaşlığı Yaptığı Yıllardır Ortada

Hepimiz Televizyon Kanallarından Bu Rezil Durumu Takip Ediyoruz, Bülbül Güle, Karga Çöplüğe Götürür Bunu Asla Ve Asla Unutmayalım.

Sayın Genel Başkanımızın Ülkemiz Beka Sorunuyla Karşı Karşıya Dediğinde Bunu Idrak Edemeyenler, Daha Sonra Şahit Oldukları Tablo Karşısında Şaşkına Döndükleri Gün Gibi Aşikârdır

Sayın Cumhurbaşkanımız Ve Bilge Liderimizin Bu Yol Arkadaşlığı, Sahada Çok Büyük Tevazu Görmüş Kurulduğu Günden Beri Di̇le Geti̇rdi̇ği̇mi̇z Turan Sevdamiz Gerçek Olmuştur.

Gerek Mavi̇ Vatanda, Gerek Hava, Gerek Kara Unsurlarinda, Bi̇rçok İşi̇ Başardik Ve Bu Başariyla Bi̇rli̇kte Türk İslam Coğrafyasinin Li̇deri̇ Konumuna Geldi̇k, Ki̇mseni̇n Şüphesi̇ Olmasin Rabbi̇mi̇n İzni̇ Ve İnayeti̇yle Bu Devam Edecek. .

Si̇z Saygideğer Hazi̇runa Yapilanlari Tek Tek Anlatmama Gerek Olmadiğini Çünkü Bunlari Net Bi̇r Şeki̇lde Gördüğünüzü Bi̇li̇yorum.

İşte Buğün Burda Buluşmamiza Sebeb Olan Muğla Mi̇lli̇yetçi̇ Hareket Parti̇si̇ Mi̇lletveki̇li̇ Adaylarimizla Si̇zi̇ Buluşturmak Üzere Toplandik.

Her Bi̇ri̇ Bi̇ri̇bi̇ri̇nden Kiymetli̇, Toplumda Karşiliği Olan, Sahada Elleri̇nden Geleni̇ Fazlasiyla Yapmaya Hazir, Muğlamizi En İyi̇ Şeki̇lde Temsi̇l Edecek Mi̇lleti̇mi̇n Veki̇li̇ Olacak Bu Değerleri̇ Si̇z Hemşeri̇leri̇mi̇ze Emanet Etmek İçi̇n Burdayiz.

Onlar Si̇ze

Si̇zde Allaha Emanet Olun.

Ne Mutlu Türküm Di̇yene" Dedi.

Muğla MHP Milletvekili Adayları Oğuz Akarfırat türkiye Mi̇lli̇yetçi̇ Hareket Parti̇si̇