Müge Anlı Programında Evleneceğini Açıkladı !

Türkiye'nin en çok izlenen gündüz kuşağı programlarından bir tanesi olan Faili meçhul cinayetleri açıklığa kavuşturan ve gizemleri çözen Müge Anlı İle Tatlı Sert programında bu gün ilginç bir gelişme yaşandı. 
Ünlü sunucu Müge Anlı bugün programında evleneceğini açıkladı !
Geçtiğimiz günlerde de Müge Anlı'nın şarkıcı Sinan Akçıl'la aşk yaşadığı iddia edilmiş ve bu da Müge Anlı izleyenlerini bayağı şaşırtmıştı.
Sinan Akçıl da Müge Anlı ile ilgili sorulara yanıt vererek "Türkiye'de arkadaşlık yapmaktan çok gurur duyduğum nadir bulunan karakterlerden biri Müge... "
sözleriyle ünlü sunucuyla aşk yaşamadığını belirtmişti.
Tüm bu iddiaların ardından Müge Anlı, canlı yayında bu yaz devlet memuru Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla evleneceğini açıkladı.
Müge Anlı, ''Sizleri de çok mutlu edeceğine inandığım haberi ilk ağızdan vermeye karar verdim. Evlenmeye karar verdim. Herkes evleniyor, çok abartmaya gerek yok. Ama mutlu olacağınızı biliyordum. Dualarınızı almak istiyorum. Müstakbel damadınızın ismini de açıklayayım. Müstakbel damadınızın ismi Şinasi Yüzbaşıoğlu.Kendisi devlet memuru. Çok da saygı duyduğum bir mesleği var. Siz her zaman benim özel yaşamıma saygı duydunuz. Bu kararıma da saygı duyacağınıza, mutluluğum için de dua edeceğinize eminim.'' dedi.
Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun İstanbul Asayiş Şube Müdürü olduğu da iddia edildi.
İşte Şinasi Yüzbaşıoğlu 

Müge Anlı Şinasi Yüzbaşıoğluyla aşk evleneceğini açıkladı İstanbul Asayiş Şube Müdürü gündüz kuşağı Tatlı Sert