MİLAS BELEDİYESİ'NİN GELENEKSEL İFTAR YEMEKLERİ DEVAM EDİYOR

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, mazbatasını alarak göreve başladığı ilk günün sonunda Güllük'te gerçekleşen iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Milas Belediyesi tarafından gelenekselleşerek şehrin birlik ve beraberliğini pekiştiren iftar yemeği, bu kez Güllük Belediye Meydanı'nda gerçekleşti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği buluşmada, sabah saatlerinde Yüksek Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alarak resmi olarak göreve başlayan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, Güllüklü hemşehrileriyle birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadı.

Göreve başladığı ilk günü halkla iç içe geçiren Başkan Topuz, Güllük'teki iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, "Davetimize icap edip geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyor, hoş geldiniz diyorum. Ramazan ayının son günlerindeyiz, yarın da bildiğiniz üzere Kadir Gecesi. Sizlerin hem Ramazan Ayı’nı hem de önümüzdeki hafta kutlayacağımız Ramazan Bayramı’nı kutluyorum." dedi.

Başkan Topuz’ın halkla iç içe geçirdiği buluşma, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Vatandaşlar, Başkan Topuz'un samimi yaklaşımından ve halkın içinde olma çabasından mutluluk duyduklarını dile getirdiler.