İYİ PARTİ MUĞLA MİLLETVEKİLİ ADAYI BEHÇET SAATÇİ;''AYRIŞTIRICI, ÖTEKİLEŞTİRİCİ DİLİN NE SÖYLEYENE NEDE SÖYLENEN KESİME EN UFAK BİR KATKISI OLMAZ'

Seçim çalışmaları için Milas'a gelen İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatçi gazetecilerin sorularını cevapladı.

Seçim çalışmaları için Milas’a gelen İYİ Parti Muğla Milletvekili Adayı Behçet Saatçi gazetecilerin sorularını cevapladı.

Saatçi’nin açıklamaları şöyle ; "Belediyecilikten gelen bir cümle vardır bizde ayağının basmadığı yer senin değildir.Bu anlamda Muğla’nın her yerini diğer vekil arkadaşlarımızla beraber karış karış dolaşıp halkımızın elini sıkmaya çalışıyoruz. Bugünde program gereği Milas’tayız."

Ayrıştırıcı, ötekileştirici dilin ne söyleyene nede söylenen kesime en ufak bir katkısı olmaz
Muğla halkına seslenen Saatçi sözlerine şöyle devam etti; ‘Bu seçi herhangi bir adayı milletvekili yapmak, herhangi bir partiyi  iktidar yapmanın çok ötesinde olan bir seçim..Bu seçim Türkiye’de 2018 den sonra uygulanmaya başlandı ve inanıyorum ki ülkemizde bazı şeyler çok daha kolay olacak. Ayrıştırıcı, ötekileştirici dilin ne söyleyene nede söylenen kesime en ufak bir katkısı olmaz. Biz düşman değiliz kimseye. Bu siyasi bir yarış ve  parlamenter sisteme geçildiği 1923 yılından itibaren bir çok siyasi parti gelmiş ve geçmiştir hali hazırda şu anki siyasi partiler içinde bu akibet kaçınılmazdır. Gerçekten huzurlu ve mutlu insanların yaşadığı bir Türkiye özlemi ile yola çıktık bizim hedefimiz bu. Türkiye’de yaşayan 85 milyon insanın refah seviyesini yükseltmek ekonomik durumunu güçlendirmek amacımız.Tabi ki hedefe varmak için ben bu işi yaparım demek çok önemli ve inanmadığım hiçbir şeyi söylemem bizim hedefimiz Muğla’da en az 3  milletvekili’’ dedi.

Muğla Milas İYİ Parti Milletvekili Adayı