İYİ PARTİ BODRUM BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SÜER VE CHP MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ARAS ARASINDA TOKALAŞMA KRİZİ!

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Raşit Emir Süer ile CHP Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras arasında gerginlik yaşandı.

Bodrum'da CHP Muğla Büyükşehir Başkan Adayı Ahmet Aras ile İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan adayı Raşit Emir Süer arasında gerilim: Süer, Aras'ın elini sıkmadı ve sert sözlerle eleştirdi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, esnaf ziyareti sırasında İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Raşit Emir Süer ile karşılaştı. Ancak, Süer Aras'ın elini sıkmayarak gergin bir atmosfer yarattı. Olayın ardından Süer, Aras'ı verdiği sözleri tutmamakla suçlarken, Aras ise provokasyona gelmeyeceğini vurguladı.

İşletme önünde gerçekleşen olayda Süer, Aras'a hitaben, "Ben sizinle tokalaşmayacağım, bu millete yaptıklarınızdan dolayı buradayım. Verdiğiniz sözü tutacaksınız, bu milletin hakkını yedirtmeyeceksiniz" şeklinde konuştu. Bu sözler üzerine Aras, provokasyonlara gelmeyeceğini belirterek, "Lütfen saygılı olun, ben Bodrum Belediye Başkanıyım. Bu tür provokasyonlara gelmem. Biz bu memleketin çocuklarıyız, vatanımızı milletimizi seven insanlarız. Bu milletin hakimi var savcısı var. Bana AK Parti ağızıyla konuşma" diye karşılık verdi.

İYİ Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Metin Ergun'a seslenen Aras, "AK Parti ağzıyla konuşuyor arkadaş. Bu siyaset dilinin Bodrum'da yeri yoktur. Biz burada AK Parti ile İYİ Parti ile her zaman saygı içerisinde yarışıyoruz" dedi.

Olay çevredekilerin müdahalesiyle sakinleştirilirken, başkan adayları ziyaretlerine devam etti.