En Çok Aldatan 3 Burç; Doğum tarihleri adeta ihanet kokuyor!

Şu sıralar bu güzel yazın tadını çıkarıyor olabilirsiniz. Ya da kötü bir ayrılık yaşamış olabilirsiniz. Bazen kalp ve akıl anlaşamaz. Akılla hemfikiriz oluruz ama sonra yine de kalbi takip ederiz. Ama yine de mantığımla hareket edeceğim diyorsanız yeni bir ilişkiye başlamadan önce en çok aldatan 3 burç hangisi bilmelisiniz!

Temmuz ayı, özellikle Jüpiter ve Ay sayesinde arsız bir şans yağmuruna tutulacak Oğlak burcu ve diğer bazı burçlar için başarı ve sürprizlerle dolu bir ay olacak. Ancak bugün konumuz bu değil!

Unutmamalısınız ki her insan benzersizdir ve her şey burçlardan ibaret değildir. Ama burçların da insan davranışlarındaki etkisinden bahsetmezsen olmaz! Burçlara dayanarak, o kişinin bir çeşit profilini çizmek mümkündür. Spesifik olarak, bu 3 burç güzel ve zeki ama aynı zamanda en çok ihanet eden burçlar sıralamasında ilk sıralarında yer alıyor.

Özellikleri diğer burçlardan farklı olan Ateş burçlarından bahsediyoruz . Ateş burçları tutkulu, güçlü ve asi, herkesin dikkatini çeken çok etkileyici burçlardır. Romantik ilişkilerde bu kusura sahip olmaları çok kötü!

 

EN ÇOK ALDATAN 3 BURÇ: KOÇ, ASLAN VE YAY
Bu 3 işaret Ateş elementine aittir. Uygun bir sembol, bu işaretlerin içinde parlak yanan bir ateş vardır. Tüm bu burçların ortak özellikleri kararlılık, inat ve coşkudur. Sembol renginin kırmızı olması da tesadüf değildir.

Sadece bu değil, Koç, Kızıl Gezegen olarak da bilinen Mars tarafından yönetilir. Bu renkle ilişkilendirilebilecek her şey Koç, Aslan ve Yay ile de ilişkilendirilebilir. Herkesin bildiği gibi ihanetin rengi de kırmızıdır.

Tipik lider figürü karizması gibi büyüleyici özelliklere sahip işaretler olsalar da, kusurlarından biri, bir kişiden bıktıklarında ihanetin iradelerinden daha güçlü hale gelmesidir. Bu onlar için neredeyse bir dürtüyü temsil eder. Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, içgüdüsel kararlar verirler ve mantıklarını dinlemezler.

Kişinin kalbini kırarlar, üzülürler ama belli etmezler. Ancak konumlarını korumak zorundadırlar. Yalnız olduklarında, meraklı gözlerin yoğun bakışları olmadan çökebilirler.

Ne yazık ki, bunlar sürekli uyarılmaya ihtiyaç duydukları için kolayca bıkan işaretlerdir. Monotonluktan ve rutinden nefret ederler. Tam da bu nedenle, onları daha ileri gitmeye iten vahşi ve maceracı bir dürtüye sahiptirler.

Bunun aksine en sadık burçlar ise Başak, Boğa ve Oğlak burçlarıdır.

burçlar aldatan burçlar tv48 milas muğla