EGE'NİN GÜZELLİKLERİNDE BİR YATIRIM FIRSATI: MİLAS'A 7KM MANZARALI SATILIK ZEYTİNLİK

Ege'nin Güzelliklerinde Bir Yatırım Fırsatı: 1.476 m² Zeytinlik

Hayatınızın her anında doğanın güzelliklerinden ilham almak istiyorsanız, işte size mükemmel bir fırsat! Ege'nin eşsiz coğrafyasında, Milas'a sadece 7 kilometre uzaklıkta, manzarasıyla büyüleyen 1.476 m² büyüklüğündeki bu zeytinlik sizi bekliyor.

Asfalt yola sıfır konumda ve çitf yol kullanımı mevcuttur. Milas merkeze 7km Milas Söke Yolu - 5km  Geyik Barajı - 8 km

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

Manzara ve Doğanın Tadını Çıkarın

Bafa Gölü'nün hemen yanı başında bulunan bu zeytinlik, sadece güzel bir manzara sunmakla kalmıyor, aynı zamanda çevresindeki doğal güzelliklere de ev sahipliği yapıyor. Burada huzur içinde vakit geçirecek, doğanın tüm renklerini ve seslerini deneyimleyeceksiniz.

Siz de Bu Fırsatı Kaçırmayın

Unutulmaz bir deneyim yaşamak, doğanın tadını çıkarmak ve geleceğe yatırım yapmak için bu zeytinliği keşfedin. Daha fazla bilgi almak ve bu benzersiz fırsatı yakalamak için bize ulaşın. Toprağa yatırım yapmak geleceğe yatırımdır, ve biz size bu yolculukta eşlik etmeye hazırız.

Sancar KISAOĞLU

Gayrimenkul Danışmanı/ Makine MÜHENDİSİ

☎️+90 554 896 89 87

‍Cem KARADAŞ

Gayrimenkul Danışmanı/ Makine MÜHENDİSİ

☎️+90 536 717 01 97

Sempati Gayrimenkul Firmamız:

Satılık-Kiralık Villa, Müstakil Ev, Daire, Zeytinlik, Arsa, Tarla, Narenciye Bahçesi gibi şeyleri pazarlamaktadır.

Sempati Gayrimenkul Bodrum olarak, faaliyet göstermekte olduğumuz emlak sektöründe doğruluk, şeffaflık ve güvenilirlik ilkelerinden ödün vermeden çalışmalarına devam ederek, hizmet verdiğimiz bölgede değerlerimizi koruyarak örnek ve lider şirket vizyonunu taşımaktayız.