CUMHURİYETİN 100. YILINDA "100 GENÇ 100'LERCE FİDAN

Cumhuriyetin 100. yılı coşkusunu yaşadığımız bu özel yılda, Şehit Murat İnci Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Okulu öğrencileri, "100 Genç 100 Fidan" etkinliği kapsamında Çamovası Fidan Dikim Alanı'nda unutulmaz bir anıya imza attılar.

Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir: “Ülkemizin köklü Cumhuriyet geleneğini ve ağaç sevgisini bir araya getiren bu güzel etkinlik, öğrencilerimizin doğa ve çevre bilincini artırmak amacıyla gerçekleştirildi. Katılımcılar, Çamovası'nın yeşil dokusunu zenginleştirmek ve gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak için fidan dikimine gönüllü olarak katıldılar. Fidan dikimi sırasında öğrencilerimiz, Milas Orman İşletme Şube Şefliği rehberliğinde bir araya gelerek toprakla buluşturdukları fidanlarla geleceğe nefes verme fırsatı buldular. Bu özel an, Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladığımız bu yılda gençlerimizin geleceğe olan sorumluluklarını bir kez daha vurguladı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Durmuş Tayfun Uslu, Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, Şehit Murat İnci AİHL Okul Müdürü Ercan Çatak etkinlikte gençlerimizi yalnız bırakmadı. Etkinlikte emeği geçen  tüm öğrencilere, öğretmenlere, ve katkı sağlayanlara teşekkür ederiz. Bu güzel günün ardından Çamovası, yeşil alanlarıyla daha da zenginleşmiş ve Cumhuriyetimizin kutlandığı bu yıl daha parlak bir geleceğe adım atmıştır.

Geleceğe yeşil bir miras bırakmak amacıyla gerçekleştirilen bu etkinlik, gençlerimizin doğa sevgisi ve çevre bilincini artırmada önemli bir adım olmuştur. Cumhuriyetimizin 100. yılında, bu anlamlı etkinlikle çevremize ve toplumumuza olan sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlatmış olduk. Yeşil bir geleceğe umutla ilerliyoruz.

Gençlik Merkezi Cumhuriyet 100. yıl Milas