CUMHUR İTTİFAKI ADAYI YİĞİTKAYA, MİLAS'A 1 YIL ÜCRETSİZ DOĞALGAZ SAĞLAYACAKLARINI SÖYLEDİ…

Milas’ın Cumhuriyet Mahallesinde Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan adayı Rüştü Yiğitkaya, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde vatandaşlara hitap etti.

Mitinge, Cumhuriyet Mahallesi'nde ikamet eden Milaslı çok sayıda vatandaş katıldı. Aynı zamanda, Cumhur İttifakı partilerin İlçe başkanları da kalabalığa hitap etti. MHP İlçe Başkanı Tunahan Ongün ve AK Parti İlçe Başkanı Emin Çelik'de mitingin birlik ve beraberlik mesajlarıyla başlamasını sağladı. 

Cumhur İttifakı adayı Rüştü Yiğitkaya konuşmasında, iktidarın ve belediyenin güçlerini birleştirmenin Milas için faydalı olacağını vurguladı. Şimdiye kadar Milas Belediyesi'nin elinde bulunduran Cumhuriyet Halk Partisi'nin Milas'a yeterince hizmet etmediğini ifade eden Yiğitkaya, seçilmesi durumunda Milas'a doğalgaz getirme işlemlerini hızlandıracaklarını ve bir yıl boyunca Milas'a ücretsiz doğalgaz sağlayacaklarının sözünü verdi. Yapacakları yeniliklerin ardı ardına sıralanmasıyla konuşmasını sonlandıran Yiğitkaya, mitingde büyük alkış aldı.

Katılımcılar, Yiğitkaya'nın vaatlerine yoğun ilgi gösterirken, birçok Milaslı vatandaş 31 Mart'ta yapılacak seçimde Yiğitkaya'ya desteklerini ifade etti. Milas'ta seçimlere sayılı günler kala, Cumhur İttifakı adayının iddialı çıkışı, seçim atmosferine yeni bir dinamik kazandırdı.