Cristiano Ronaldo için sürpriz iddia: Görüşmeler başladı!!!

Manchester United'da yaşanan depremin ardından takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Cristiano Ronaldo için transfer görüşmeleri başladı. Portekizli yıldızın yeni takımının kısa süre içerisinde belli olması bekleniyor.

Cristiano Ronaldo'nun ünlü gazeteci Piers Morgan'a verdiği röportajın yankıları sürmeye devam ediyor. 2022 Dünya Kupası için Portekiz Milli Takımı'nın kampına katılan tecrübeli yıldıza, Manchester United'dan takım arkadaşı Bruno Fernandes'in tavrı gündem olmuştu.

Manchester United'da ayrılmasına kesin gözüyle bakılan tecrübeli oyuncunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

The Sun'da yer alan habere göre, İngiliz efsane futbolcu ve Cristiano Ronaldo'nun Manchester United'da eski takım arkadaşı David Beckham'ın sahibi olduğu Inter Miami transfer için devreye girdi.

Manchester United, Ronaldo'yu serbest bırakırsa Inter Miami, Ronaldo ile sözleşme imzalamak için harekete geçecek. Öte yandan bir diğer MLS ekibi Los Angeles FC de Ronaldo'nun durumunu yakından takip ediyor.