"BRİDE PARTY" İÇİN İHTİYACINIZ OLAN 10 ŞEY

Düğün sabahında yapılması artık klasikleşen bride parti için ihtiyacınız olan her şeyi düğün hazırlığı yapanlar için derledik...

Klasikleşen bornozlar

Gelin ve arkadaşlarının giydikleri bornozlar artık bir klasik haline geldiler. Genelde gelinin beyaz, arkadaşlarının ise pudra rengi bornozlar giydiği bu etkinlikte kumaş genel olarak saten olarak seçiliyor. Arkasına gelinin ve arkadaşlarının ismi yazılıp daha özel hale getirilebilir.

Rahat terlikler

Tüylü ve yumuşak terlikler tam da bu partinin havasına uyan türden parçalar. Hem düğünü olacak kişinin hem de arkadaşlarının bu terlikleri giyerek çekileceği fotoğraflar oldukça eğlenceli de durabilir.

Dekorasyon

Kuşkusuz bu etkinliğin olmazsa olmazları balonlar. İstediğiniz renkte balonları seçerek etrafı süsleyebilirsiniz. Özellikle içinde pul bulunan ve yazılı olanlar bize göre daha hoş görünüyorlar. Aynı renklerde masa düzeni hazırlamak ve buna uygun parçalar kullanmak da bulunduğunuz ortamda uyum elde etmenizi sağlar.

Özel bir pasta

Görseldeki gibi zarif bir pasta hem ağzını tatlandırırken hem de ortaya güzel fotoğrafların çıkmasını sağlar. İlham alabileceğiniz birçok pasta fikri varken yaptıracağınız pastacıdan da hayalinize göre bir pasta hazırlatabilirsiniz.

Atıştırmalıklar ve içecekler

Düğün öncesi fazla yemek yemek biraz zor olacağından azar azar keyifli atıştırmalıklardan tüketmek ve yanında şişkinlik yaratmayacak içecekler tüketmek hem gün boyu aç kalmamanızı sağlar hem de güçsüz düşmemenizi sağlar.

"Bride" köşesi

Kuşkusuz bu etkinliğin vazgeçilmez unsuru balonlarla yazılan "BRIDE" yazısı ve yatağın önünde verilen pozlardır. Rahat ve bir o kadar da keyifli bir atmosfer yaratmak için bu arka plandan yararlanabilirsiniz.

Duvar arka planı

Hazırlandığı kısımda yatak olmayanlar için duvara hazırlayacağınız bu tip bir köşe de fotoğraflar için yeterli olacaktır. Duvara ya da uzun bir perdeye bu tip süsleri sabitleyebilirsiniz.

Kişiselleştirilmiş gözlükler

Bizce bu gözlükler özellikle fotoğraf çekilirken eğlenceli pozların ortaya çıkmasını sağlayabilirler. Üstüne isimler yazdırılarak saklayabilirsiniz ve düğün gününüze dair keyifli bir anı bırakabilirsiniz kendinize.

Kişiselleştirilmiş bileklikler

Tüm arkadaşlarınızın baş harflerinin yazılı olduğu bir bileklik hazırlamak tatlı bir hediye olabilir. Böylece hem o günü hatırlarlar hem de sürekli bileklerinde taşıyabilecekleri bir aksesuar edinmiş olurlar.

Kişiselleştirilmiş tokalar

Kimin ismine özel tokası vardır ki? Tüm arkadaşların yapacağı ortak veya farklı bir saç modelinin arkadan fotoğraflanması sonucu güzel fotoğraflar ortaya çıkabilir. Yine sürekli kullanabilecekleri bir hediye bırakmış olacaksınız.

Düğün Gelin bride