Birlikte Olmaması gereken En Uyumsuz Burçlar

Çiftler arasında uyum sorunları yaşandığında bu bitmek bilmeyen kavgalara ve hayal kırıklıklarına sebep olabiliyor. Burada suçlu ne siz ne de partnerinizdir. Burada tek suçlu uyumsuz burçlarınızdır. İşte burçlara göre asla partner olmaması gereken burçlar.

1. Boğa ve Kova

Kovalar özgür ruhlu halleri ile bilinir. Partnerlerinin sanat ve entelektüel olmasını ona nu şekilde yaklaşmasını ister. 

Boğanın gözünden bakarsak bu onlar için boşa harcanmış bir zamandır.  Bu da duygularında bağımsız olan özgürlükçü kova burçlarını sıkıntıya sokar. Boğa burçları pratik bir burç olmasına karşın,  kova burcu hayal gücünde kaybolmayı tercih eder.

 

2. İkizler ve Akrep

Partner olmanın dışında bu iki burç yanyana gelip sohbet bile edemezler. İkizler burcu Akrep burcunu takıntılı olarak gördüğü için sürekli bir problem yaşarlar. İkizler burcunun özgür dolaşan zihni çelişkiye neden olsa da bu durum akrep burcunu korkutacaktır. Anlaşabilmelerinin tek yolu derin espri anlayına sahip olmalarından geçer.

 

3. Oğlak ve Terazi

Oğlak burcu elindeki işi organize bir şekilde yapar ve disiplinlidir. Bu yönüyle terazi burcunu ruh ve tat açısından oldukça özgür bulurlar. Aralarında sürekli çatışma çıkmasına neden olacağından bir araya gelmeleri pek uygun değildir.

 

4. Yengeç ve Aslan

Yengeç burcuna sahip kişiler çok duygusal ve utangaç bir yapıya sahiptir. Aslan burcu ise tam tersi dışa dönük bir burç olduğundan ikisi adeta gece ve gündüz gibidir. Bir raya gelmek istiyorlarsa Aslan burcu Yengeç burcunun kendi alanında olmasına izin vermeli anlayış göstermelidir.

 

5. Balık ve Yay

Oldukça zıt olan bu karakterlerin hedef ve inançları da bir o kadar farklıdır.  Genelde yay burcu Balık burcunun duygusal ve hassas düşüncelerini sorguladığından bu ikili neredeyse en uyumsuz çift olarak değerlendirirlebilir. Bu da sürekli çatışmalarına neden olur.

 

6. Aslan ve Akrep

Her iki burçta güçlü bir kişiliğe sahip olduğundan sık sık çatışma yaşarlar. Hatta zamanla rekabete dönüşen bir ilişki ortaya çıkar.  Anlaşmanın tek yolu birnin teslim olmasından geçmektedir.  Fakat mizaçları gereği bu pekte mümkün değildir. Kısa sürede biten bir ilişki içinde kendilerini bulmaları zor değildir.

 

7. Başak ve Koç

Bu ili burç hem zihinsel hem de bedensel olarak hiç uyum gösteremezler. Yorulmadan tartışabilirler. Birlikteliğin sürmesini sağlayacak tek şey çok büyük bir aşk olacaktır.  Aşık değillerse ilişkileri de uzun sürmeyecektir.

 

8. Yengeç ve Kova

Tamamen farklı değerlere sahip bu iki burç birbirleri ile geçinmekte zorlanırlar. Yengeç burcu için aile her şeyden önce gelir ve sevdikleriyle vakit geçirmekten çok keyif alırlar. Ancak kovalar için aynı şey geçerli değildir Kova burçları oldukça hareketlidir. Sürekli etkinlik ve entrika peşinde olan Kova'lar Yengeç burcu için çok yorucu olacaktır.

 

9. Terazi ve Balık

İki burç için ortak bir dil kesinlikle yoktur. Farklı galaksilerden gelmiş gibilerdir. Terazi mantık ve sağduyuya önem verir. Bunun aksine Balık burçları ise sadece duyguları ile hareket eder. Mantık ve duygu birbirine zıttır. 

 

10. Başak ve Kova

Her iki burçta iletişim kurabilmek için farklı yolları tercih eder. Kova farklı fikirlerle ilgilenirken Başak burcu daha ayrıntıcıdır. Başak her şeyi mükemmel hale getirmek ister. Bu iki burcun bir araya gelmesinin tek yolu entelektüel açıdan meraklı olmalarıdır.

burçlar burç yorumları uyumsuz çiftler