Akşener kürsüdeki mermileri etrafa saçmıştı! Olayın merkezindeki inşaat bekçisi yaşananları aktardı

İYİ Parti'nin İstanbul İl Başkanlığı binasına isabet eden kurşunlar nedeniyle önce gözaltına alınıp serbest bırakılan inşaat bekçisi açıklama yaptı. Akşener'in dünkü konuşmasında kürsüden mermileri fırlatarak tepki gösterdiği olayla gündeme gelen bekçi, "Hiçbir siyasi partiye üyeliğim yok. Bir sürü eş dost arkadaşım var, Mersinli kirvelerim var İYİ Partili. Utanıyorum, mağdurum, kimsenin yüzüne bakamıyorum. Kabul ederlerse bir çiçek alıp gidip özür dilemek isterim" şeklinde konuştu.

İYİ Parti'nin Zeytinburnu'nda bulunan İstanbul İl Başkanlığı'na isabet eden kurşunlar siyaset gündeminden düşmüyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamayla olayın bir saldırı değil bölgedeki bir inşatta meydana gelen hırsızlık girişimin engellenmesi için bekçinin silahını ateşlemesiyle meydana geldiğine yönelik açıklamalarına rağmen İYİ Parti cephesinin öfkesi dinmiyor.

GÖZALTINA ALINIP SERBEST BIRAKILAN BEKÇİ KONUŞTU

İYİ Parti binasına isabet eden kurşun nedeniyle gözaltına alınan ve sonrasında serbest bırakılan inşaat bekçisi ise yaşadıklarını CNN TÜRK'e anlattı. Hırsızları kovalamak için silahını ateşlediğini anlatan bekçi, "Bir çiçek alayım partiden özür dileyeyim. Mağdurum, müşkül durumdayım. Bu kasti bir şey değil. Yanlışlıkla yapılan bir şey." diye konuştu.

İYİ Parti Zeytinburnu İstanbul İl Başkanlığı