4.57 metrelik yılan sahibinin koynuna girmiş haldeyken vuruldu!

Pensilvanya eyaletinde tüyleri diken diken eden bir olay yaşandı. Yılan besleyen bir adamın komşuları tarafından yapılan ihbara giden güvenlik güçleri, 4.57 metrelik yılanı sahibinin koynuna sarılmış halde buldu.

4.57 metrelik yılan sahibinin koynuna girmiş haldeyken vuruldu!

 

Pensilvanya eyaletinde tüyleri diken diken eden bir olay yaşandı. Yılan besleyen bir adamın komşuları tarafından yapılan ihbara giden güvenlik güçleri, 4.57 metrelik yılanı sahibinin koynuna sarılmış halde buldu. Polisler yılanı başına vurarak etkisiz hale getirirken, zehirlendiği için kalp krizi geçiren şahıs ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ev sahibinin yılan tarafından sokulduğunu gören ekipler ayrıca adamın da zehrin etkisi nedeniyle bayıldığını belirledi. İhbar üzerine olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, ilk müdahalesini evde yaptıkları adamı acil olarak hastaneye kaldırdı. Olay hakkında açıklamalarda bulunan komşular, yılanın adamı panik haliyle sokmuş olabileceğini çünkü yılanın uzun zamandan bu yana ev sahibi tarafından beslendiğini dile getirdi.

İhbara giden ekipte yer alan Teğmen Nickischer, meslek hayatında ilk defa böyle bir durumla karşılaştığını belirterek, yılanın çok büyük olduğunu ve kendilerinin dahi durumundan endişelendiklerini ifade etti. Diğer yandan ismi açıklanmayan adamın hastanedeki tedavisi sürüyor.